З якими несправностями автомобіля не можна виїжджати на дорогу: механіки пояснили

Важливо пам’ятати, що безпека на дорозі – це насамперед турбота про себе та про інших учасників руху. Існують певні несправності, при виявленні яких ви категорично не повинні виїжджати на дорогу. Українські механіки назвали їх.

Гальмівна система: Будь-які несправності в гальмівній системі можуть призвести до втрати контролю над автомобілем і можливих аварійних ситуацій. Гальма, що не працюють, – пряма загроза безпеці.

Рульове управління: Несправності в рульовому управлінні можуть призвести до втрати контролю над напрямком руху автомобіля, що є серйозною небезпекою для водія, пасажирів і оточуючих.

Зовнішні світлові прилади: Недостатня видимість у темну пору доби або в погану погоду може суттєво збільшити ризик виникнення дорожньо-транспортних пригод.

Склоочисник з боку водія: Несправний склоочисник може призвести до зниження видимості під час дощу або снігопаду, що збільшує ризик аварій.

Зчіпний пристрій: Проблеми зі зчіпним пристроєм можуть унеможливити керування автомобілем і можуть призвести до аварій, особливо під час руху з причепом.

У разі виявлення зазначених несправностей, рекомендується звернутися до професіоналів для негайного усунення проблеми.

Джерело Airbag Service
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти