Водії стали брати в авто піну для гоління: як вона допомагає

У салоні автомобіля досвідченого водія можна знайти найрізноманітніші предмети, призначення яких відразу не зрозуміти. До таких можна віднести і піну для гоління.

Хтось може подумати, що автомобілісти возять засоби гігієни, щоб завжди мати можливість привести себе до ладу, але насправді піну для гоління частіше використовують у машині з іншою метою. Цей засіб, як з’ясувалося, дає змогу зробити поїздки комфортнішими та безпечнішими. Досвідчені водії давно з’ясували, що піна для гоління дає змогу позбутися такої одвічної проблеми, як запітніння вікон, і поліпшити видимість під час дощу.

Річ у тім, що засоби для гоління використовують гідрофобні речовини, які відштовхують вологу. Обробка ними стекол і дзеркал дає змогу позбутися конденсату. Причому це працює як усередині салону (запотівання) так і зовні (роса від дощу). Водночас варто зазначити, що дія піни для гоління обмежена незначним проміжком часу. Експерти рекомендують використовувати для боротьби з вологою на поверхнях спеціальний засіб “антидощ”.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти