Негайно зверніться до механіка: водіям назвали один небезпечний звук автомобіля

Американський автомеханік із 56-річним стажем Скотті Кілмер у себе на YouTube-каналі звернувся до водіїв із попередженням. Лише один звук в автомобілі, за його словами, має перемогти автомобілістів негайно їхати в СТО.

Скотті закликав власників авто бути уважними до скрипу гальмівних колодок і регулярно оглядати колесо на предмет несправностей. “Якщо матеріал колодок тонший за велику монетку, настав час їх міняти”, – заявив він.

Скотті рекомендує водіям, які почули цей шум, звернутися якомога швидше до механіка для перевірки стану гальмівних колодок. Зазвичай гальмівні колодки мають товщину близько 10 мм, і рекомендується їх міняти, коли вони досягають товщини близько 3 мм, щоб забезпечити безпеку та оптимальну роботу гальмівної системи.

Зношені гальмівні колодки можуть спричинити серйозні проблеми, включно з пошкодженням гальмівних дисків і збільшенням гальмівного шляху, що збільшує ризик аварійної події на дорозі. Тому важливо регулярно перевіряти стан гальмівної системи і реагувати на будь-які ознаки зносу, щоб забезпечити безпеку і надійність вашого автомобіля.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти