Усе більше українців пересідають на автомобілі

Цього тижня Головний сервісний центр МВС заплатив ДП “Поліграфічний комбінат “Україна” по виготовленню цінних паперів” понад 7 мільйонів гривень за бланки документів.

Інформація про дані перерахунку з’явилася на Єдиному веб-порталі використання публічних коштів, повідомляє Експрес-онлайн. Від початку року й дотепер за бланки документів Головний сервісний центр перерахував уже майже 283 мільйони гривень.

“Поліграфкомбінат” виготовляє для Головного сервісного центру документи на пластиковій основі, зокрема, національні посвідчення водіїв, свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу тощо. Торік на Prozorro була інформація про проведення закупівель із застосуванням переговорної процедури. Укладено три договори про закупівлю 2 320 комплектів бланків документів на пластиковій основі на загальну суму 163 212 тисяч гривень.

Вартість одного комплекту бланків із 350 штук документів становить 70 350 гривень. Тобто один бланк обходиться у 201 гривню. Торік, як кажуть у Головному сервісному центрі МВС, видано вперше 395 051 українцеві водійське посвідчення, а у 2016-му — 360 256 прав.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти