Названо 4 поганих кросовери, які краще не купувати

Популярність кросоверів в Україні продовжує незмінно зростати, у зв’язку з чим, зростає і пропозиція на ринку. При великій кількості вибору українці ризикують отримати за чималі гроші не комфортний і надійний транспортний засіб, а суцільний головний біль. У зв’язку з цим експерти звернули увагу обивателів на 4 найгірші моделі кросоверів, які краще обходити стороною.

Renault Duster (1 покоління):
Зараз Duster – це суперхіт, багато хто вважає дану модель найкращою у співвідношенні ціни та якості. Однак перші версії кросовера не відрізнялися надійністю. Часто водії скаржилися на проблеми з гідромеханічною трансмісією, погану динаміку і підвищену витрату палива.

Renault Kaptur:
Аналогічні проблеми були помічені і у Kaptur. Найчастіше нарікання лунали на версію з 1,6-літровим мотором і варіатором Jatco JF015.

Mazda CX-5 (дизельна версія):
Останнє десятиліття Mazda CX-5 регулярно входить у всілякі рейтинги надійності, вважаючись одним із найкращих кросоверів на ринку. Разом з тим її дизельна версія з 2,2-літровим турбомотором Skyactiv має не найкращу репутацію через дефект кріплення форсунок.

Kia Seltos (моделі з варіатором):
Стильний дизайн і сучасні опції не врятували Kia Seltos від провалу через відверто поганий варіатор, що виявився надто чутливим і дорогим у ремонті.

Джерело Telegraf
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти