Не проїдуть і 100 000 кілометрів: названо 10 найбільш ненадійних авто у 2024 році

Під час вибору будь-якого автомобіля на перший план завжди виходить його надійність. Ніхто не хоче, щоб машина проводила більше часу в СТО, ніж на дорозі. Традиційно на автомобільному ринку сьогодні є дійсно безвідмовні моделі, але є й ті, кого краще обходити стороною. Авто YouTube-каналу Car Help Corner виділив 10 автомобілів, які не пройдуть без поломок і 100 000 кілометрів.

Nissan Rogue: Складна конструкція двигуна і проблеми з варіатором роблять цю модель непередбачуваною і схильною до серйозних пошкоджень, що призводять до зупинки двигуна.

Infiniti QX50: Проблеми з варіатором і двигуном можуть зробити використання цієї моделі незадовільним вже після першої оренди.

Ford Bronco Sport: Проблеми з паливними форсунками і системою охолодження в поєднанні з давньою історією проблем двигуна EcoBoost роблять цю модель схильною до ризиків.

Chrysler Pacifica (гібрид, що під’єднується): Проблеми з електрикою і двигуном роблять цю модель не тільки ненадійною, а й потенційно небезпечною через ризик загоряння.

Chevrolet Silverado і GMC Sierra: Проблеми з технологією відключення циліндрів у двигунах V8 Ecotech можуть призвести до серйозних ушкоджень і навіть колективних позовів проти GM.

Land Rover Range Rover: Довгий список проблем із двигуном, трансмісією, підвіскою та електронікою робить цю модель постійним джерелом головного болю для власників.

Jaguar F-Pace: Витоки в різних системах, проблеми з електронікою і паливною системою роблять цю модель вкрай непередбачуваною і дорогою в обслуговуванні.

Volkswagen Taos: Проблеми з турбонаддувом і коробкою передач збільшують витрати на обслуговування цієї моделі.

Hyundai і Kia з 2,0-літровим 4-циліндровим двигуном: Моделі обох марок страждають від серйозних проблем із двигуном, що спричинили масові відкликання і ризик пожежі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти