Купівля ідеального Daewoo Lanos в Україні: названо ціну та пробіг

В Україні седани Daewoo Lanos вже давно стали легендарною класикою. Доступний, невибагливий і надійний автомобіль полюбився багатьом українським водіям. Сьогодні цей теж автомобіль без проблем можна купити на вторинному ринку, але потрібно проявляти особливу обережність, щоб не потрапити в халепу. Експерти OBOZ.UA розповіли, як відшукати ідеальний “Ланос”.

Видання звернуло увагу на одне з оголошення на популярному торговому майданчику. Lanos 2006 року продається з пробігом лише 20 тисяч км. Скептицизм щодо правдивості зазначених продавцем даних розвіявся після перегляду фотографій автомобіля. Виявилося, що Daewoo дійсно перебуває у відмінному стані, як для свого віку.

Власник також похвалився непоганим оснащенням машини, куди входять передні електричні склопідйомники, сигналізація і центральний замок. За все це продавець просить 6 200 доларів. Експерти зазначають, що аналогічні ціни ставлять на більш престижні Ford Mondeo або Mazda 6 того ж року випуску. Водночас показник одометра в них, імовірно, буде в 10 разів вищим.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти