Весняний сморід в машині: автомеханік вказав на проблему та розкрив геніальний спосіб її вирішення

З настанням весни чимало автолюбителів звертають увагу на свої автомобілі і стикаються з проблемою неприємних запахів з кондиціонера. Автомеханік з 56-річним досвідом роботи Скотті Кілмер запропонував простий і маловідомий спосіб вирішення цієї проблеми.

Цвіль і бактерії, які можуть розмножуватися у вентиляційних отворах кондиціонера під час зими, можуть спричинити жахливий запах, коли навесні або влітку автомобіль використовується знову. Адже що тепліше та вологіше всередині автомобіля, то швидше пліснява та бактерії поширюються.

Рішення, запропоноване Скотті, доволі просте. Він радить власникам автомобілів використовувати антибактеріальний спрей. Просто увімкніть кондиціонер на повну потужність, щоб подавати зовнішнє повітря, і направте струмінь спрею в повітрозабірник, розташований на передній частині капота. Цей простий крок дасть змогу знищити плісняву і бактерії в системі вентиляції та позбутися неприємних запахів.

Скотті також запропонував додаткові запобіжні заходи, такі як просушування системи кондиціонування повітря, чищення фільтрів і дезінфекція вентиляційних отворів.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти