Механік назвав водіям 5 речей, які регулярно потрібно перевіряти в автомобілі

Провідний механік і експерт у галузі автомобілів, Скотті Кілмер, поділився низкою порад для власників бензинових і дизельних автомобілів, попереджаючи їх про можливі проблеми, які можуть призвести до втрати потужності.

За словами експерта, рекомендується власникам послідовно перевіряти кожен із таких пунктів:

Повітряні фільтри: Переконайтеся, що вони чисті і не засмічені, щоб забезпечити правильне змішування повітря і палива в двигуні.

Свічки запалювання: Перевірте їхній стан і, за необхідності, замініть. Справні свічки відіграють ключову роль у запалюванні паливоповітряної суміші.

Датчик масової витрати повітря: Цей компонент відповідає за регулювання подачі палива в двигун. Переконайтеся, що він справний і не потребує заміни.

Кисневий датчик: Перевірте його на працездатність. Якщо він виглядає зношеним або несправним, то, можливо, він стає причиною проблем із прискоренням.

Каталітичний нейтралізатор: Це ключовий елемент системи вихлопу. Якщо він засмічується або несправний, це може призвести до суттєвих проблем із двигуном.

Згідно з даними BookMyGarage, проведення заміни повітряного фільтра займає менше години і може значно вплинути на продуктивність і надійність автомобіля.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти