В Україні помітили рідкісний Maserati, який належить Червоному Хресту: фото

У той час, як мільйони українців через агресію Росії відчувають потребу в допомозі та підтримці, як на підконтрольних Україні, так і на окупованих РФ територіях, представництва гуманітарних організацій у нашій країні почуваються максимально комфортно. Принаймні такий висновок можна зробити зі знімка, зробленого днями в Києві, де зображено рідкісний автомобіль елітної марки Maserati з дипломатичними номерами. Машина, як виявилося, зареєстрована на Місію Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні.

Дорогу іномарку помітили біля пабу “Портер” на вулиці на вулиці Рогнідинській. Там же розташований популярний серед іноземців ресторан “Первак”. У кого саме в розпорядженні перебуває цей Maserati, не відомо. Як і те, навіщо гуманітарній організації така машина, причому в рідкісному виконанні.

Відомо, що на фото Maserati Coupé, який розробило італійське дизайнерське ательє Pininfarina, його виготовляли з 2001 до 2007 року. За цей час було випущено близько 2000 екземплярів спорткара. Під капотом у авто легендарний 4,2-літровий 390-сильний мотор Ferrari F136 R V8. Цього вистачає, щоб розганяти купе з місця до першої сотні за 5,2 секунди. Стеля швидкості Maserati Coupé встановлена на позначці 285 км/год.

Джерело Telegraf
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти