Краще почекати, ніж платити штраф: як карають “нетерплячих” водіїв показала поліція

Патрульна поліція Києва звернулася до водіїв із закликом дотримуватися Правил дорожнього руху (ПДР), зокрема правил проїзду регульованих перехресть. У своєму повідомленні вони зазначили, що одним із найпоширеніших порушень є проїзд на червоне світло світлофора. Такі дії не тільки порушують закон, а й становлять небезпеку, як для самих водіїв, так і для оточуючих.

Телеграм-акаунт Патрульної поліції Києва опублікував звернення з нагоди почастішання порушень правил проїзду регульованих перехресть. “Нетерплячі” автомобілісти все частіше проїжджають на заборонний сигнал світлофора. Відео з кількома такими інцидентами показали в публікації. У відомстві зазначили, що краще почекати, ніж потрапити в біду або отримати штраф.

За проїзд на червоне світло передбачена адміністративна відповідальність в Україні. Водіям, які вчинили це порушення, загрожує штраф у розмірі 510 гривень. Крім цього, з порушниками також проводяться профілактичні бесіди, спрямовані на усвідомлення важливості дотримання ПДР і безпеки на дорозі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти