Мають небезпечні дефекти: названо 3 погані автомобілі, які не можна купувати з пробігом

Автомобільний експерт Грант, ведучий YouTube-каналу Scottish Car Clan, попередив потенційних покупців про три моделі автомобілів, яких слід уникати через проблеми з надійністю. Він поділився своєю думкою в останньому відеоролику, застерігаючи глядачів від спокуси придбати деякі старі машини, ремонт яких може обійтися в тисячі доларів.

Першою моделлю, яку Грант рекомендував уникати, є будь-який автомобіль Ford, оснащений старим двигуном Ecoboost 1.0. Ці двигуни, встановлені, наприклад, у моделях Fiesta, Focus і C-Max, мають проблеми з мокрим ременем ГРМ, що може призвести до серйозних проблем, включно з втратою масла і заглушенням двигуна.

Другим автомобілем, який слід уникати, на думку експерта, є Audi A3 з певним типом коробки передач DSG і пакетами сухого зчеплення. Ці компоненти можуть створювати масу проблем, включаючи проблеми з перемиканням передач і несподівані відключення, що може бути небезпечно на дорозі.

Нарешті, Грант попередив про проблеми з деякими моделями Range Rover Evoque другого покоління. У цих автомобілів можуть виникати проблеми з відключенням передачі під час зупинки, що може призвести до серйозних аварійних ситуацій.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти