Можуть бути проблеми: до яких машин під час купівлі потрібно придивлятися уважніше

Автомобілісти, які мають намір придбати вживані автомобілі, повинні ставити власникам певні запитання, особливо якщо вони розглядають машину з тюнінгом. Про це заявив провідний експерт порталу зі споживчих питань Carwow Джон Роулінгс.

Модифіковані автомобілі, ймовірно, піддавалися великим реставраційним роботам, які можуть мати негативні наслідки для тих, хто не знайомий з подібними змінами. Джон наголошує, що перед тим, як ухвалити рішення про купівлю, покупцям слід з’ясувати, чи проводилися роботи в професійному автосервісі, чи це були домашні проекти. Це дасть змогу визначити стандарти роботи та зменшити ризик можливих проблем у майбутньому.

Однак варто враховувати цілу низку чинників перед купівлею модифікованих вживаних автомобілів, щоб уникнути неприємних сюрпризів. Джон радить зважити всі плюси і мінуси, враховуючи, що не всі автолюбителі зацікавлені в персоналізації свого транспортного засобу, а також можливі фінансові втрати під час подальшого продажу.

Компанія AutoTrader також попереджає про серйозні ризики, пов’язані з тюнінгом автомобілів. Нові запчастини низької якості та можлива ануляція гарантії на автомобіль можуть стати причиною проблем у майбутньому.

Нарешті, перед придбанням уживаного модифікованого автомобіля, покупцям слід упевнитися, що всі зміни відповідають правилам дорожнього руху. Незаконні модифікації можуть призвести до позбавлення власника права керування автомобілем, що призведе до втрати грошей і часу.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти