Названо 12 найгірших марок, автомобілі яких виходять з ладу вдвічі частіше за інші

Вивчення надійності автомобілів є ключовим аспектом під час ухвалення рішення про купівлю вживаного автомобіля. Компанія Consumer Reports проводить регулярні дослідження, засновані на відгуках власників, щоб визначити, які марки і моделі автомобілів схильні до частих поломок.

В останньому дослідженні, що охоплює період з 2000 до 2023 року, а також кілька рідкісних моделей 2024 року випуску, було виявлено, що деякі марки автомобілів виходять з ладу вдвічі швидше, ніж інші. Ось список із 12 найменш надійних марок автомобілів, складений на основі цих даних:

Audi
Chevrolet
Dodge
Ford
Lincoln
GMC
Volvo
Jeep
Фольксваген
Rivian
Mercedes-Benz
Chrysler

Прогнозований показник надійності кожної марки відображає ймовірність виникнення проблеми, а середньорічні витрати на технічне обслуговування допомагають зрозуміти, скільки доведеться витрачати на ремонт автомобіля протягом року.

Майте на увазі, що хороше розуміння надійності та вартості обслуговування допоможе вам зробити більш обґрунтований вибір під час купівлі вживаного автомобіля, що в кінцевому підсумку заощадить ваші гроші та нерви.

Джерело GOBankingRates
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти