Втратите купу грошей: 6 дурних помилок під час продажу автомобіля

Під час продажу свого автомобіля можна зробити кілька серйозних помилок, які можуть коштувати вам дорого. Експерт з автомобільного ринку Стівен Едвардс з платформи для пошуку старих автомобілів Motors виділив низку найважливіших аспектів, які можуть сильно вдарити по вашому гаманцю під час торгівлі вживаним авто.

Диявол криється в дрібницях: Такі речі, як полірування дисків або прибирання салону можуть здатися продавцю незначними, але на ділі це може істотно вплинути на ціну вашого автомобіля. Важливо ретельно підготувати інтер’єр та екстер’єр автомобіля перед продажем.

Відсутність запасних ключів: Ненадання додаткового комплекту ключів може сильно вдарити по ваших позиціях під час торгів з покупцем. Ніхто не хоче після купівлі машини займатися пошуком додаткового комплекту ключів. Мати запасний комплект ключів важливо в разі втрати оригінального комплекту.

Залишення сигнальних лампочок на приладовій панелі: Важливо вирішити будь-які технічні проблеми перед продажем, включно з сигналами на приладовій панелі, які можуть вплинути на ціну автомобіля. Навіть якщо вони викликані незначними проблемами, це може відлякати покупців.

Нездатність усунути подряпини: Усунення подряпин і дефектів візуально підвищить ціну вашого автомобіля. Ігнорування косметичного ремонту може призвести до втрати тисяч гривень.

Відсутність актуальної документації: Важливо мати актуальну історію обслуговування і журнал реєстрації автомобіля. Це підвищить довіру покупця і зміцнить вашу позицію під час торгів.

Фотографії низької якості: Важливо зробити якісні фотографії автомобіля для залучення покупців. Фотографуйте машину за хорошої яскравості та освітлення в різних ракурсах, щоб отримати найкращі знімки. Навесні чудові умови для цього, тож не втрачайте часу.

Джерело The Sun
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти