Що відлякує американців в нових автомобілях

Згідно з новим опитуванням Morning Consult, 58% американців не куплять новий автомобіль, якщо в нього не буде таких же систем безпеки, як у інших моделей. У свою чергу, 60% американців відмовляться від купівлі нової машини, якщо у неї погані огляди.

48% американців не куплять новий автомобіль у тому випадку, якщо у нього на їхню думку недостатньо обладнання. 44% американських автолюбителів не захочуть купувати машину, яка витрачає більше палива порівняно з її головними конкурентами.

Для багатьох жителів США дуже важливо, як виглядає автомобіль. 31% американців не стануть купувати машину, якщо вона не така красива, як інші моделі. Навіть якщо у неї є якісь переваги.

Вік машини теж важливий для американців. Щоправда, це не критично. Тільки 19% жителів Сполучених Штатів відмовляться купувати стару модель, бо вже є нові.

17% американців не куплять автомобіль якогось конкретного бренду, тому що вони його не люблять. У кожного свої упередження. У кожного своя лояльність.

Тільки 8% американців не стануть купувати машину через те, що вона не гібридна або не має повністю електричну силову установку. Як бачите, жителі США не так вже і сильно прихильні «зеленим» технологіям.

За матеріалами autonews.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти