Найгірші японські автомобілі: 5 поганих моделей, від яких радять триматися подалі

У світі автомобілів Японія посідає особливе місце, пропонуючи ринку безліч надійних і економічних моделей. Разом з тим, є в модельній лінійці місцевих виробників і автомобілі, які доставляють своїм власникам масу проблем. Експерти видання GOBankingRates виділили 5 авто, які краще оминати стороною.

Mazda RX-8: Незважаючи на свій спортивний вигляд, моделі першого покоління Mazda RX-8, що випускалися з 2004 по 2008 роки, мають низку недоліків. Деякі власники скаржилися на проблеми з надійністю двигуна, гідропідсилювачем керма і надмірною витратою масла.

Mitsubishi Eclipse: Цей спортивний автомобіль має проблеми з ободами і дисками, які схильні до зносу, а також з інтер’єром, який схильний до швидкого зносу. Деякі моделі також страждають від проблем з автоматичною коробкою передач і силовим агрегатом.

Honda CRX Del Sol: Цей автомобіль був оцінений як такий, що “жахливо розчаровує”, через протікання даху, галасливий салон і проблеми з роторами передніх гальм. Хоча Honda залишається надійним брендом, CRX Del Sol залишив не найкращі враження.

Toyota Paseo: Цей субкомпактний автомобіль не зміг завоювати серця водіїв у 90-х роках і був знятий з виробництва через низьку популярність. Нині його важко відновити через нестачу запчастин.

Suzuki Samurai і Suzuki X-90: Обидва цих позашляховика зіткнулися з проблемами безпеки, включно зі схильністю до перевертання під час різких маневрів. Крім того, Suzuki X-90 мав дивний дизайн і низьку потужність двигуна, що зробило його одним із найгірших японських автомобілів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти