Кращих варіантів годі й шукати: названо автомобілі, які ідеально підходять новачкам

Популярний портал з пошуку старих авто CarGurus провів власне дослідження, щоб визначити, які машини найкраще підходять для водіїв-початківців. За підсумками опитування, в якому взяли участь 1000 автомобілістів, які склали іспит з водіння за останні три роки, було складено ТОП найкращих моделей для новачків.

Як показує опитування, 65% опитаних хотіли б придбати автомобіль за суму не більше 8000 фунтів стерлінгів (400 000 гривень). Вартість страховки також виявилася важливим критерієм під час вибору автомобіля, за яким слідують показники пробігу і витрати палива.

Виходячи з цих пріоритетів, CarGurus розробило свої рекомендації для водіїв-початківців. Зокрема, найбільш оптимальним вибором для новачків було названо автомобіль Toyota Aygo другого покоління. З урахуванням низької вартості, технічних характеристик і витрат на обслуговування, ця модель являє собою привабливу пропозицію для молодих водіїв.

Високі оцінки отримали й інші моделі. Peugeot 108 / Citroen C1 (2014-2021), Kia Picanto (2011-2016) і Hyundai i10 (2014-2019) рекомендують як альтернативні варіанти, що володіють низькою вартістю і надійністю. Для тих, хто розглядає електромобілі, рекомендуються Renault Zoe (2013-2019) і Kia Soul EV першого покоління (2014-2019) як оптимальні варіанти з високим співвідношенням ціни та якості на ринку старих електромобілів.

Дослідження також виявило, що водії-початківці віддають перевагу позашляховикам і хетчбекам, віддаючи перевагу автомобілям, що вміщають від чотирьох до п’яти осіб. Важливими критеріями при виборі автомобіля для водіїв-початківців також є Bluetooth, датчики паркування і паркувальні камери.

Джерело The Sun
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти