Відлякає будь-кого: водіям розкрили геніальний спосіб “забронювати” паркувальне місце

Багато водіїв періодично стикаються з тим, що звичне їм місце для паркування біля будинку займають інші автомобілісти. YouTube-блогер TC time показав своїм підписникам простий, але водночас геніальний спосіб застовпити за собою потрібний простір.

Чоловік вирушив до будівельного магазину і купив там лише за 3 фунти стерлінгів (близько 150 гривень) рулон яскраво-помаранчевої будівельної стрічки, якою позначив “своє” паркувальне місце. На майданчик для більшого залякування блогер додав помаранчевий дорожній конус. Такий перфоманс, за його словами, відлякає будь-кого.

Автор пояснив, що поруч із його будинком проходить фестиваль, учасники якого регулярно займають парковку навпроти. Це дратує місцевих жителів, зокрема дружину блогера.

Тим часом, лайфхак TC time не всі підписники сприйняли із захопленням. Багато хто справді визнав підказку блогера корисною, але більшість все ж зійшлися на думці, що парковка біля будинку не є приватною власністю, а отже, маркувати її і “бронювати” ніхто не має права. Один із користувачів заявив, що такий прийом дорого обійшовся б автору, якби він жив поблизу. Чоловік зізнався, що паркувався б на його місці щодня просто, щоб позлити і провчити блогера.

Джерело The Sun
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти