Land Rover протестував свій перший електричний Range Rover в умовах Заполяр’я: фото

Британська компанія Jaguar Land Rover представила офіційні зображення свого першого електричного позашляховика Range Rover. Новинка показалася на тестах в екстремальних умовах Заполяр’я.

Зазначається, що автомобіль на електричній тязі випробували за температури -40 градусів за Цельсієм. На фото видно, що електричний Range Rover зовні дуже схожий на актуальну версію бензинового і дизельного позашляховика. Головна відмінність, що вказує на електричний привід авто – модифікована фальшрадіаторна решітка.

У Land Rover обіцяють, що їхня нова електрична силова установка дасть Range Rover неперевершені можливості на пересіченій місцевості, у будь-яку погоду. Інсайдери впевнені, що Land Rover розробила власну систему контролю тяги для Range Rover Electric. Принцип її роботи полягає в тому, щоб розподіляти крутний момент на кожен окремий блок управління електроприводом за одну мілісекунду. Це знижує необхідність у втручанні ABS для більш плавної їзди.

Офіційна прем’єра електричного Range Rover очікується до кінця року. Пізніше в компанії мають намір провести тест новинки в умовах екстремальної спеки при температурі до 50 градусів за Цельсієм в “посушливих пустелях Близького Сходу”.

Джерело AutoExpress
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти