Навіщо водії зі стажем возять із собою в автомобілі гірчицю: 2 незвичайні лайфхаки

Дуже дивно побачити в машині такий предмет, як банку гірчиці. Навіщо водієві брати із собою в дорогу продукт, причому такий «специфічний». Як пише «Апостроф», у нього може бути одразу два незвичайні застосування в автомобілі.

Як виявилось, водії зі стажем використовують гірчицю для тимчасового усунення невеликих подряпин на лакофарбовому покритті автомобіля. Натуральний колір продукту маскує пошкодження. Це корисно, коли потрібно терміново виправити зовнішній вигляд машини, але більш сприятливих засобів для цього під рукою немає.

Крім того, гірчицю використовують для усунення невеликих протікань у системі охолодження автомобіля. Встановлено, що при потраплянні в рідину, що охолоджує, продукт забиває дрібні тріщини і дірки, через які рідина витікає назовні. Даний лайфхак використовувати можна лише на свій страх та ризик. Якщо і зважитеся додавати гірчицю в антифриз, потрібно пам’ятати, що це також лише тимчасове явище. Якнайшвидше після цього потрібно замінити охолодну рідину, усунути протікання і промити всю систему від залишків продукту.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти