Власник спорткара назвав 4 причини відмовитися від купівлі такої машини

Купівля спортивного автомобіля може здатися втіленням мрії і справжнім душевним задоволенням, проте багато хто не замислюється, які мінуси несе в собі таке придбання. Топ-менеджер фінансової компанії Метью Едвардс шість років тому купив спортивну машину Ford Mustang GT 2018 року випуску, думаючи, що водити її буде дуже весело. Однак дуже швидко він зрозумів, що це зовсім не те, на що він розраховував. Чоловік назвав 4 причини, чому він би вважав за краще більше не купувати спорткар.

Усі заздрять швидкості – ніхто не заздрить ціні: За блиском спорткара майже завжди ховається величезний цінник. І, хоча початкове захоплення може бути вражаючим, в кінцевому підсумку вартість володіння автомобілем може виявитися більш значущою.

Дороге обслуговування і ремонт: Спортивні автомобілі, як правило, вимагають більш частого і дорогого обслуговування, ніж звичайні автомобілі. Плюс до всього, якщо щось йде не так і потрібен ремонт, вартість може бути катастрофічно високою. Це важливе міркування, яке іноді не береться до уваги в момент ейфорії від придбання спортивного автомобіля.

Високі витрати на страховку: Оскільки спортивні автомобілі зазвичай асоціюються з підвищеним ризиком аварійності та викрадення, страховка для них може бути істотно дорожчою, ніж для звичайних автомобілів. Це додаткове фінансове навантаження, яке власник спортивного автомобіля, ймовірно, не враховував під час купівлі.

Величезна витрата палива: Спортивні автомобілі часто мають потужні двигуни, які споживають набагато більше палива, ніж стандартні автомобілі. Це може призвести до значних витрат на заправку, особливо якщо власник часто використовує автомобіль або їздить на великі відстані.

Джерело GO
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти