Водіям розкрили “секретну” літню функцію автомобільного брелока

Водії, які володіють автомобілями з центральним замком, можуть відкрити для себе нову функцію, яка допоможе їм використовувати свій автомобіль більш ефективно і комфортно. Особливо корисна вона в теплу пору року.

Багато автолюбителів, можливо, не знають, що на їхніх автомобільних брелоках є прихована функція, яка дає змогу керувати вікнами свого автомобіля за допомогою двох основних кнопок – розблокування і блокування дверей.

Утримування кнопки розблокування дверей на брелоку всього лише на кілька секунд дасть змогу повільно опустити скло і провітрити салон вашого автомобіля. А потім, натиснувши кнопку блокування, ви зможете так само легко дистанційно закрити скло і убезпечити ваш автомобіль від проникнення зловмисників або тварин.

Цей простий прийом може бути особливо корисним у спекотні дні навесні та влітку, коли температура в салоні автомобіля може значно підвищуватися під впливом сонячних променів. Відкриття вікон перед тим, як сісти в автомобіль, допоможе уникнути неприємного відчуття через високу температуру і дасть змогу створити комфортніші умови для поїздки.

Крім того, цей трюк також може бути корисним у холодні дні, коли відкриття вікон допомагає запобігти запотіванню вітрових стекол і поліпшити видимість на дорозі. Також буває корисним прочинити вікно, щоб покласти щось у салон або взяти без відкриття дверей.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти