Названий найпопулярніший автомобіль Києва

Столиця залишається найбільшим регіональним ринком України. За сім місяців поточного року київський автопарк поповнили 19972 легкових автомобілі. При цьому, на відміну від загальноукраїнського тренда, більшість автомобілів на первинному ринку столиці були новими, їх частка в первинних реєстраціях становила 75%, повідомляє асоціація «Укравтопром».

Нагадаємо, з січня по липень в Україні першу реєстрацію пройшли 97,8 тис. легкових авто, з яких новими були лише 46,2 тис. машин або 47% від загальної кількості.

Найпопулярнішим новим легковим автомобілем у киян за підсумками семи місяців став AUDI A3, свій вибір на якому зупинили 552 автомобілісти.

Також в ТОП-5 моделей увійшли: VOLKSWAGEN Polo – 528 шт.; VOLKSWAGEN Golf – 521 шт.; SKODA Octavia – 518 шт. і TOYOTA RAV-4 – 484 шт.

Обираючи з імпортованих авто з пробігом жителі столиці частіше віддавали перевагу автомобілю VOLKSWAGEN Passat. З початку року 397 машин цієї моделі отримали українські номери з київською пропискою.

Далі в списку лідерів первинного ринку вживаних автомобілів йдуть: електрокар NISSAN Leaf – 327 шт.; RENAULT Megane – 219 шт.; VOLKSWAGEN Jetta – 205 шт. і VOLKSWAGEN Golf – 176 шт.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти