Які автомобілі продаються швидше і повільніше за інші: опубліковано рейтинг

У міру того, як автомобільний ринок еволюціонує, споживачі стають дедалі зацікавленішими в уживаних автомобілях. Це не тільки економічно обґрунтований вибір, а й спосіб отримати якісний транспортний засіб за нижчою ціною. Однак, динаміка продажів старих автомобілів варіюється залежно від моделі, дослідимо, які машини продаються найшвидше, а які затримуються на прилавках дилерів.

Найшвидше продавані вживані автомобілі:

Lexus RX 350h: З цією моделлю немає часу губитися. Проходить в середньому всього 12,3 дня на ринку, перш ніж знаходить свого нового власника. Lexus RX 350h являє собою гібридне виконання відомого кросовера, що поєднує в собі комфорт, надійність і економічність.
Lexus NX 350h: Ще один представник Lexus у лідерах. Середній час на ринку – 15,8 днів. Цей компактний кросовер із гібридною силовою установкою привертає увагу покупців своїм стилем та ефективністю.
Lexus NX 250: Цей варіант Lexus NX, оснащений бензиновим двигуном, теж не залишається на вітрині довго. Продається в середньому за 19,8 дня.
Kia Niro Plug-In Hybrid: Kia Niro Plug-In Hybrid являє собою ефективний гібридний кросовер зі зручною практичністю. Він знаходить своїх власників у середньому за 20,0 днів.
Lexus IS 500: Закриває наш рейтинг Lexus IS 500, який з успіхом продаються протягом 21,4 днів. Цей спортивний седан від Lexus поєднує в собі розкіш і продуктивність.

Найповільніше продаються наступні вживані автомобілі:

Genesis GV60: Цей елегантний електричний кросовер від Genesis проводить на ринку в середньому 149,9 днів, перш ніж знаходить свого нового власника.
Chrysler Pacifica PHEV: Середній час на ринку для цієї гібридної версії мінівена від Chrysler становить 78,0 днів.
Mercedes-Benz EQS: Позашляховик Mercedes-Benz EQS проводить на ринку в середньому 77,4 дня, перш ніж знаходить свого покупця.
Lincoln Corsair: Цей кросовер від Lincoln довго затримується на ринку, в середньому 73,4 дня.
Audi S8: Закриває наш рейтинг Audi S8, який знаходить свого власника в середньому за 70,2 дня.

Незважаючи на те, що електромобілі дедалі популярніші серед споживачів, гібридні моделі залишаються найшвидше продаваними на ринку старих автомобілів. Це свідчить про високий попит на ці транспортні засоби,

Джерело Carscoops
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти