Найкращі повнопривідні позашляховики: ТОП-5 моделей для бездоріжжя

У 2024 році на автомобільному ринку є безліч моделей позашляховиків. Найбільший інтерес завжди представляють варіанти з повним приводом, для більшої прохідності. Експерти порталу WhatCar зібрали відгуки від власників і виділили найкращі моделі в цьому сегменті. Ми відібрали ТОП-5 позашляховиків зі списку, які заслуговують на особливу увагу.

1. Jeep Wrangler:
Вважається одним із найкращих позашляховиків завдяки своїм фантастичним позашляховим здібностям. Wrangler пропонує хороше стандартне оснащення і може долати найскладніші умови бездоріжжя. Однак, слід враховувати, що він може бути галасливим на дорозі і не найдешевшим у купівлі та експлуатації.

2. Ford Ranger Raptor:
Цей пікап має великий вантажний відсік із високою вантажопідйомністю та вирізняється хорошою прохідністю. Хоча він не є найдешевшим у своєму класі, він пропонує задоволення від водіння як на дорозі, так і поза нею.

3. Ineos Grenadier:
Grenadier відомий своїми фантастичними позашляховими здібностями і позицією за кермом. З фізичними кнопками для всього та зручним інтер’єром, цей позашляховик пропонує неперевершений комфорт під час водіння в найскладніших умовах.

4. Land Rover Defender:
Defender комфортно почувається як на дорозі, так і поза нею. Здатний вмістити до восьми пасажирів і має повільне зношування, що робить його чудовим вибором для тих, хто шукає надійний і міцний позашляховик.

5. Mercedes G-Class:
Відомий своїм відмінним відчуттям театру на дорозі і розкішним інтер’єром. G-Class має чудову прохідність по бездоріжжю, хоча його керованість може нагадувати керування супертанкером. Загалом, це дорогий, але розкішний вибір для тих, хто шукає позашляховик преміум-класу.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти