Які автомобілі купують українці: ТОП популярних марок і моделей

У квітні 2024 року український автомобільний ринок продовжує демонструвати стійке відновлення після періоду невизначеності та обмежень, пов’язаних із пандемією та війною. За даними асоціації Укравтопром, за минулий місяць було зареєстровано понад 5,7 тисяч нових легкових автомобілів, що на 11% більше, ніж минулого року. Однак, порівняно з попереднім місяцем, квітень показав зниження активності на ринку на 14%.

Очевидно, що певні марки автомобілів користуються особливою популярністю серед українських автолюбителів. Японський бренд Toyota впевнено утримує лідерство, зафіксувавши 856 реєстрацій. На другому місці знаходиться Renault з 536 проданими автомобілями, а замикає трійку лідерів Volkswagen з 468 реєстраціями.

Цікаво відзначити, що в ТОП-5 потрапили й інші провідні світові автомобільні бренди. BMW посів четверте місце з результатом у 405 одиниць, наразі Skoda закриває п’ятірку з 317 проданими автомобілями. Серед моделей лідирує RENAULT Duster, яка зуміла завоювати довіру покупців з 484 реєстраціями.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти