Механік розповів, який індикатор в автомобілі категорично не можна ігнорувати

Відомий автоблогер і механік на ім’я Крейг поділився з водіями важливим спостереженням щодо експлуатації автомобілів. Експерт назвав один важливий індикатор у сучасних машинах, який категорично не рекомендується ігнорувати.

Зокрема автомеханік закликає завжди ставитися серйозно до будь-яких підозр на несправність гальмівних супортів. Якщо нехтувати цією порадою, то незабаром машина стане менш керованою, що само по собі небезпечно. Також є ризик виникнення пожежі під капотом.

Перевірити справність гальмівного супорта можна досить легко. Для цього потрібно поставити одну зі сторін автомобіля на домкрат і підняти її. Після цього потрібно відпустити гальма і спробувати провернути підняте колесо руками. Якщо одне колесо обертається легше, ніж інші, отже, проблема дійсно є. Затягування з ремонтом може створити аварійні ситуації на дорозі та значно підвищити вартість відновлювальних робіт.

Також механік застеріг водіїв від їзди зі зношеними гальмівними колодками, що може серйозно вплинути на гальмівний шлях і збільшити ризик аварії. За його словами, важливо регулярно перевіряти стан гальмівних колодок і замінювати їх за необхідності, щоб забезпечити безпеку на дорозі.

Джерело Mirror
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти