Українських водіїв штрафуватимуть за новими правилами

Нове попередження для водіїв: з 27 вересня в Україні починають діяти нові правила виписування штрафів. Тепер за парковку в недозволеному місці його можна отримати, навіть якщо водія немає в салоні. Виписувати штраф будуть на ім’я власника транспортного засобу, а не водія, пише znaj.ua.

28 березня 2018 Петро Порошенко підписав закон “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів”, згідно з яким не можна буде уникнути відповідальності за неправильну стоянку, паркування або зупинку в забороненому місці. Як доказ – фото- або відео-фіксація.

Деякі дорожні знаки є обов’язковими для велосипедистів. Для того, щоб не мати проблем з поліцією і вберегти своє здоров’я та життя у разі небезпеки, варто уважно вивчити і запам’ятати такі дорожні знаки.

Так, згідно з новим законом, на лобовому склі автомобіля обов’язково повинні залишати копії постанови або повідомлення про те, що порушника притягують до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти