Як захистити автомобіль від викрадення: експерти назвали водіям 3 простих способи

З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну значно зросла кількість викрадень автомобілів. У зв’язку з цим не зайвим буде розглянути рекомендації експертів британської компанії Swansway Motor Group щодо того, як захистити свою автівку від викрадення, враховуючи новітні методи зловмисників.

1. Стратегічне паркування:
Завжди важливо продумувати паркування свого автомобіля, особливо, якщо ви маєте намір надовго залишити машину без нагляду. Рекомендується паркувати транспортний засіб на захищених, добре освітлених майданчиках, бажано з відеоспостереженням і охороною.

2. Візуальні засоби залякування:
Замки для рульового колеса, блокіратори колісних дисків і яскраві маркування можуть здатися старомодними, але вони досі чудово справляються зі своїм завданням відлякування зловмисників. Побачивши таку машину, викрадач може відмовитися від своїх намірів, усвідомлюючи проблемність своєї потенційної “здобичі”.

3. Захист від релейних викрадень:
Розвиток технологій не залишає байдужими і злочинців, які активізувалися в галузі так званих релейних викрадень. Для викрадення машин із системою безключового доступу, викрадачі стали використовувати спеціальні пристрої для перехоплення сигналу брелока. Щоб захиститися від таких схем, можна придбати спеціальні захисні чохли для ключів, які блокують сигнал.

Джерело The Sun
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти