Названо марки автомобілів, про купівлю яких ви не пошкодуєте

Автомобіль є дуже недешевою інвестицією, до якої завжди слід підходити відповідально. Нерідко трапляється так, що покупець платить чималу суму за машину, але потім розчаровується в ній. На щастя, якщо на автомобільному ринку є не лише окремі моделі, а й цілі марки авто, які дуже рідко засмучують автомобілістів. Експерти видання GOBankingRates виділили 4 таких бренди.

Toyota
Вражає автовласників широким асортиментом надійних і недорогих автомобілів. Особливий захват у водіїв останнім часом викликають гібридні моделі Toyota, які вкрай економічні.

Ford
Культовий американський автобренд здобув чудову репутацію на світовому авторинку, завдяки своїм міцним вантажівкам і практичним сімейним автомобілям. У модельній лінійці є як недорогі бюджетні авто, так і преміальні варіанти.

Honda
За десятиліття на ринку японський автобренд прославився як виробник надійної та доступної продукції, за що його насамперед і цінують. Останнім часом машини Honda, на додачу до всього, стали ще більш економічними і технологічними.

Mazda
Ще одна японська марка, хоч і перебуває в тіні великих автогігантів, але не поступається їм у надійності та вишуканості. При цьому автомобілісти цінують, що за ці якості їм не доводиться переплачувати.

Джерело GO
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти