Ніколи не купуйте їх: 7 ознак проблемного автомобіля

Під час вибору вживаного авто слід звертати увагу на цілу низку чинників, щоб надалі не отримати “кота в мішку”. Експерти видання GO відзначили 7 ознак проблемної машини, якими покупці часто нехтують.

Проблеми з великим пробігом: Автомобілі з високим пробігом часто вимагають частих і дорогих ремонтів, особливо якщо двигун і трансмісія добігають кінця свого терміну служби.

Погана економія палива: Старі або великі автомобілі зазвичай споживають більше палива, що може значно збільшити щомісячні витрати.

Закінчення терміну гарантії: Автомобілі без гарантії можуть стати джерелом високих витрат на ремонт, які ви повинні будете оплатити самостійно.

Історія частих ремонтів: Перегляд звіту про історію автомобіля допоможе визначити, чи були в минулому проблеми з частими ремонтами.

Екзотичні або зняті з виробництва марки: Запчастини для таких моделей можуть бути дорогими і важко доступними, що збільшить витрати на обслуговування.

Іржа і пошкодження кузова: Серйозні пошкодження кузова можуть бути дорогими в ремонті і вказувати на структурні проблеми.

Відкликання та відомі проблеми: Вивчіть історію моделі на предмет відкликань і відомих проблем, щоб уникнути автомобілів з дорогими дефектами.

Джерело GO
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти