Досвідчений механік назвав популярні автомобілі, які краще не купувати

Американський автоблогер і механік із 56-річним стажем роботи Скотті Кілмер висловився про популярні сьогодні автомобілі в кузові кросовер. За словами досвідченого експерта, є ціла низка причин відмовитися від купівлі цього виду машин.

Кілмер зазначив, що хоча кросовери сьогодні надзвичайно популярні, особливо моделі сімейного формату з сімома сидіннями, вони не завжди є найкращим вибором у плані довгострокової економії та зручності. Кілмер звернув увагу на незручності, пов’язані з доступом до третього ряду сидінь, особливо якщо в автомобілі встановлені дитячі автокрісла. Це може створювати складнощі під час спроби пройти до задніх сидінь, що, згідно з його словами, невиправдано для автомобілів із високою вартістю.

Механік також наголосив, що, незважаючи на їхню модну зовнішність, кросовери швидко втрачають свою вартість порівняно з іншими типами автомобілів, такими як мінівени. Він закликав своїх глядачів утриматися від купівлі кросоверів і розглянути альтернативу у вигляді мінівенів, які, на його думку, зазвичай більш доступні в купівлі та обслуговуванні, мають більший простір для пасажирів і багажу, а також нижчу вартість володіння та вищу надійність.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти