Автодилер із 43-річним стажем розкрив 3 секрети вдалої покупки машини

Колишній автодилер із 43-річним стажем роботи, а нині популярний YouTube-блогер Рей Шефска розкрив автомобілістам 3 секрети вдалої купівлі машини в дилерському центрі. За словами експерта, продавці ненавидять, коли покупець приходить підготовленим.

Обговорюйте кінцеву ціну “за дверима”: Важливо обговорювати загальну суму, яку ви будете платити за автомобіль, включно з усіма додатковими витратами, як-от податки, збори дилера та інші приховані платежі. Це допоможе вам уникнути неприємних сюрпризів “на виході” і отримати більш чітке уявлення про реальну вартість вашої покупки.

Досліджуйте фінансові варіанти заздалегідь: Перед тим, як іти до автосалону, проведіть своє дослідження та отримайте попереднє схвалення кредиту у банків або своїх кредиторів. Це дасть вам змогу порівняти пропозиції та обрати найвигідніші умови фінансування для себе, а також запобігти тиску з боку дилера на придбання їхніх фінансових продуктів.

Підготуйтеся до обміну: Задумайтеся про купівлю машини за схемою trade-in, яка передбачає обмін вживаного автомобіля на новий. Для цього потрібно попередньо дізнатися оціночну вартість своєї машини, щоб не продешевити в дилерському центрі. Це дасть вам більше впевненості в переговорах з дилером.

Джерело The Sun
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти