Повернення легенд: 3 машини з 90-х, які стрімко дорожчають

Існує думка, що чим старший автомобіль, тим нижча його ціна. Це правило діє лише до певного моменту і не з усіма моделями. Британські експерти виділили 3 автомобілі 90-х років, які вже зараз починають дорожчати, а в майбутньому стануть справжніми легендами.

Opel/Vauxhall Corsa: У той час як Nova Corsa прийшла на зміну моделі Nova, вона стала першою моделлю десятиліття, що вирізнялася вигнутим дизайном. Через свою практичність і доступність Corsa стала популярним вибором для багатьох власників. Більш ранні екземпляри з невеликим пробігом і повною історією обслуговування можуть бути продані за пристойну суму.

Peugeot 106: Цей французький автомобіль став одним із найбільш продаваних у своєму класі. Незважаючи на те, що модель 106 не отримала такої популярності, як її попередник, Peugeot 205, спеціальні випуски, такі як Graduate і Roland Garos, допомогли зробити її бажаною для багатьох автолюбителів. Оригінальні моделі, випущені до 1996 року, особливо цінуються, а високопродуктивні версії, такі як Rallye і GTI, у колекціонерів можуть коштувати понад 500 000 гривень.

BMW 8-Series: Це потужне купе, оснащене зручним салоном і передовими технологіями допомоги водієві. Незважаючи на те, що жодна з його функцій не була новою для цього року, ця модель завжди була затребуваною серед поціновувачів автомобілів. З віком її вартість також може збільшуватися, особливо якщо вона перебуває в хорошому стані та має низький пробіг.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти