Від них одні проблеми: експерт назвав 3 найгірших уживаних кросовери

Кросовери стрімко набирають популярність, у зв’язку з чим, дедалі актуальнішим стає питання правильного вибору такого авто. Автор YouTube-каналу DefinitelyNotAGuru Джим Старлінг висловився про три моделі SUV, які він категорично не рекомендує купувати з пробігом.

Третю позицію в списку посідає Land Rover Discovery Sport, який випускається з 2014 року по теперішній час. Майже половина власників авто стикається зі всілякими проблемами, включно з несправністю вихлопної системи і двигуна.

Друге місце в рейтингу ненадійних старих автомобілів посів Peugeot 2008 другого покоління, що випускається з 2013 по 2019 рік. Зазначається, що більше половини власників зіткнулися з різними проблемами, включно з проблемами з вихлопною системою, підвіскою, акумулятором, електрикою і паливною системою.

Нарешті, Джим підкреслив, що Land Rover Discovery попереднього покоління також є одним із найменш надійних автомобілів. Більше половини власників цієї моделі повідомили про різні проблеми, включаючи проблеми з двигуном, підвіскою, акумулятором, гальмами, електрикою і паливною системою.

Джерело Express
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти