Які машини краще не купувати з пробігом: 5 авто, яких слід уникати

Під час купівлі вживаного автомобіля важливо враховувати безліч чинників, включно з надійністю, якістю збірки і вартістю обслуговування. Експерти видання GO виділили 5 авто, які краще не обходити стороною на вторинному ринку.

Fiat 500:
Fiat 500, незважаючи на свою популярність, має репутацію проблем із надійністю та якістю. Особливо слід уникати моделей з 2012 по 2016 рік через часті проблеми зі зчепленням і високі витрати на ремонт.

Ford Escape:
Старі автомобілі Ford Escape часто страждають від проблем із трансмісією, таких як вібрації та посмикування. Також необхідно враховувати часті проблеми з підвіскою, що вимагають додаткових витрат на техобслуговування.

Volkswagen Eos:
Цей кабріолет має безліч механічних проблем, особливо з електричними склопідйомниками і механізмами відкидного верху. Проблеми з підвіскою також є поширеним явищем, що може призвести до високих витрат на ремонт.

Chrysler 200:
Chrysler 200 2015 модельного року було відкликано через проблеми з електропроводкою і перебої в подачі електроенергії. Крім того, у цієї моделі можуть бути проблеми з двигуном і контролем швидкості.

BMW:
Уживані BMW можуть бути дорогими в обслуговуванні та ремонті. Висока вартість обслуговування і ремонту, а також часті проблеми, роблять їх не найвигіднішим варіантом для купівлі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти