Названо ТОП-8 найкращих компактних автомобілів для міста

Сьогодні маленькі автомобілі водія вже не здаються неповноцінними і смішними. Виробники зробили їх технологічними, маневреними і цілком собі продуктивними. Це ідеальний транспорт для повсякденних поїздок у великому місті, де компактність і маневреність дуже цінується. Водночас охочі придбати подібне авто стикаються з труднощами вибору, оскільки ринок насичений великою кількістю моделей у цьому сегменті. Експерти видання MMR підготували свій рейтинг ТОП-8 найкращих компакт-карів, які доступні для купівлі в Україні.

8. Kia Picanto
Експерти відзначають високу надійність, доступність, економічність і маневреність Picanto, хоча й нарікають на малу потужність двигуна, відсутність “автомата” та жорсткість підвіски.

7. Hyundai i10
Як і багато корейців, модель дуже сучасна і технологічна, а також дешева в експлуатації. Водночас, як і у випадку з Picanto, автомобілю бракує АКПП, а підвіска все ще занадто жорсткувата.

6. FIAT 500
Дуже стильний і сучасний автомобіль з багатим оснащенням, маневрений і економічний. Водночас серед недоліків виділяється брак практичності та проблеми з АКПП.

5. Opel Corsa
Хетчбек радує експертів наявністю електричної альтернативи ДВЗ і затишним інтер’єром. Недоліками називається надлишок французької техніки, низький дорожній просвіт і тісний задній ряд сидінь.

4. Toyota Yaris
У Yaris непогане оснащення, він економічний і не надто швидко втрачає в ціні. Водночас у нього не дуже хороша місткість ззаду, низький кліренс, а також дороге обслуговування.

3. Skoda Fabia
Дуже практичний, якісний хетчбек, який до того ж вельми місткий і економічний. Трохи розчаровує жорсткість підвіски і відсутність АКПП в українських версіях.

2. Dacia Sandero
Доступний і якісний румунський хетчбек пропонує хороший комфорт від водіння, хоча суворий інтер’єр і слабка динаміка злегка псують враження.

1. Renault Clio
Стильний і сучасний хетчбек Clio десятиліттями тримає марку, завдяки хорошій надійності, економічності та багатому оснащенню. Однак ціни на модель можуть здатися завищеними.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти