Механік із 56-річним стажем назвав найкращий уживаний автомобіль на ринку в 2024 році

Постійне зростання цін на нові автомобілі змушує автомобілістів шукати більш доступні варіанти на вторинному ринку. При цьому часто водії припускаються помилки, обираючи за невисокою ціною авто, яке приносить їм масу головного болю або занадто дороге в обслуговуванні та ремонті. Відомий автомобільний експерт, механік із 56-річним стажем роботи Скотті Кілмер звернув увагу тих, хто їх шукає доступний, економний і надійний автомобіль із пробігом на одну малопримітну модель. На його думку, це найкраща уживана машина просто зараз.

Йдеться про гібрид Toyota Prius+, який було знято з виробництва кілька років тому. Однак це не заважає йому залишатися популярним вибором для багатьох водіїв. Скотті стверджує, що цей гібридний автомобіль має низку переваг, які роблять його вельми привабливим для купівлі навіть на вторинному ринку.

Однією з ключових переваг Prius+ є його ефективна гібридна система, яка, на думку експерта, може служити майже нескінченно завдяки безперервному вдосконаленню технології компанією Toyota. Цей автомобіль оснащений “планетарною” коробкою передач і просунутою системою рекуперативного гальмування, що забезпечує не тільки економічне паливоспоживання, а й плавний і тихий рух на дорозі.

Крім того, Toyota Prius+ доступний за прийнятними цінами на вторинному ринку, що робить його привабливим варіантом для тих, хто хоче отримати високу якість і надійність за розумні гроші.

Джерело The Sun
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти