3 секрети довгого життя автомобіля: слід знати кожному водієві

Кожен автовласник зацікавлений у тому, щоб його автомобіль служив йому якомога довше. Однак не всі замислюються про те, що потрібно робити, щоб продовжити термін служби транспортного засобу. “Твоя МАШИНА” розкриває водіям 3 важливих секрети довгого життя автомобіля.

1. Регулярне технічне обслуговування
У таких складних засобах, як автомобіль, правильне і своєчасне технічне обслуговування завжди має ключове значення. Якщо ви будете регулярно міняти масло, рідини, фільтри, свічки, а також періодично проводити діагностику вашої машини, вона служитиме вам дуже довго без серйозних поломок.

2. Дбайливе поводження і правильна експлуатація
Другий важливий аспект довгого життя будь-якої речі – дбайливе поводження. Акуратне водіння без різких гальмувань і прискорень не на межі потужності дає змогу збільшити термін служби будь-якого автомобіля.

3. Турбота про кузов і зовнішній вигляд
Думка про те, що догляд за кузовом важливий виключно з естетичної точки зору, є глибоко помилковою. Якщо нехтувати турботою про зовнішній вигляд авто, то вже скоро його почне вражати корозія, позбутися якої вкрай складно. Уникнути або відтермінувати зустріч з іржею допоможуть регулярне миття, а також обробка лакофарбового покриття антигравійною плівкою або восковим покриттям.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти