Які гібридні автомобілі є найнадійнішими: ТОП-3 “невбивані” моделі

Гібридні автомобілі стають дедалі популярнішими в Україні завдяки їхній потенційній економії пального при збереженні відмінної продуктивності. При цьому надійність, як і раніше, залишається пріоритетною якістю кожної моделі. Експерти порталу WhatCar підготували свій рейтинг із 3 найбільш надійних гібридів, оцінивши їхню надійність за 100-бальною шкалою.

Suzuki Vitara Hybrid (2015-дотепер)
Рейтинг надійності: 100%
Suzuki Vitara пропонує як звичайний гібрид, так і легкий гібрид. Чистий гібрид Vitara заслуговує на особливу увагу, отримавши максимальний рейтинг надійності у 100%. Це означає, що жоден власник не повідомив про проблеми з цією моделлю.

Lexus NX (2014-2021)
Рейтинг надійності: 99.8%
Lexus NX, випущений з 2014 по 2021 рік, має високий рейтинг надійності в 99,8%. Лише 2% власників повідомили про будь-які проблеми, і всі вони були швидко вирішені дилерськими центрами без витрат для власників.

Kia Niro Hybrid та PHEV (2016-2022)
Рейтинг надійності: 98,8%
Kia Niro пропонує як гібридну, так і плагін-гібридну версію. Обидва варіанти демонструють високу надійність, з рейтингом 98,8%. Лише 5% моделей мали будь-які проблеми, що значно менше, ніж у електричної версії Niro EV.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти