Дешеві, але потужні: названо ТОП-10 найкращих моделей із наддувом до 400 000 гривень

Жага потужності та стилю не завжди вимагає величезних витрат. Добірка експертів видання HotCars представляє 10 найкращих моделей з наддувом, доступних на вторинному ринку за межами звичайного бюджету. Від престижних кабріолетів до спортивних седанів, ці автомобілі пропонують поєднання продуктивності та стилю без розорення бюджету. Кожен автомобілів на вторинному ринку доступний за ціною до 400 000 гривень.

Jaguar XKR 2000: Цей кабріолет Jaguar XKR 2000 року оснащений потужним V8 двигуном з наддувом, який виділяється потужністю в 370 кінських сил. Він має елегантний і привабливий дизайн, який привертає увагу на дорозі.

Jaguar XJR 2004: Jaguar XJR 2004 року оснащений передовими електричними системами та самовирівнювальною пневмопідвіскою. Він має високу продуктивність і рівень комфорту, який залишається актуальним і сьогодні.

Pontiac Grand Prix GTP 2005: Цей Pontiac Grand Prix GTP 2005 року оснащений поважним 3800 V6 двигуном з наддувом від Buick, який забезпечує хорошу продуктивність. Він пропонує дивовижну комбінацію стилю і спортивних характеристик.

Mercedes-Benz AMG C32 2002: Mercedes-Benz AMG C32 2002 року – це спортивний автомобіль із високою продуктивністю і поліпшеною обробкою. Він пропонує відмінний зворотний зв’язок і комфортне водіння, роблячи його привабливим вибором для тих, хто шукає спортивний автомобіль з надійністю і комфортом Mercedes-Benz.

Chevrolet Impala SS 2005: Chevrolet Impala SS 2005 року оснащений поважним 3,8-літровим V6 двигуном з наддувом, який забезпечує хорошу продуктивність. Він має спортивний дизайн і добре збалансовані характеристики їзди, роблячи його привабливим вибором для тих, хто цінує комфорт і продуктивність.

Mini Cooper S 2004: Цей Mini Cooper S оснащений 1,6-літровим рядним чотирициліндровим двигуном із наддувом, який забезпечує достатню продуктивність для легкого автомобіля. Стандартна шестиступінчаста механічна коробка передач робить його водіння більш веселим і енергійним.

Chevrolet Cobalt SS 2006: Маленьке купе Chevrolet Cobalt SS має 18-дюймові легкосплавні диски і підвіску FE5 зі збільшеним переднім стабілізатором і більш жорсткими пружинами. Цей автомобіль здобув популярність серед автомобільних ентузіастів завдяки своїй продуктивності та стилю.

Chevrolet Monte Carlo SS 2004: Цей Chevrolet Monte Carlo SS оснащений 3,8-літровим V6 двигуном з наддувом, який забезпечує аналогічну продуктивність і прискорення, як і інші автомобілі в списку. Цей купе виглядає чудово модифікованим і має стиль, гідний уваги.

Ford Thunderbird SC 1994: Цей Ford Thunderbird SC 1994 року оснащений 3,8-літровим V6 двигуном із наддувом, який має великий крутний момент і доступний із 5-ступінчастою механічною коробкою передач. Він виділяється серед конкурентів завдяки своїй унікальній підвісці і режимам їзди.

Buick Riviera 1999: Цей Buick Riviera 1999 року має електричні склопідйомники, замки, сидіння і дзеркала, а також чотирипозиційну незалежну підвіску. Незважаючи на те що його продуктивність може бути не настільки високою, як у деяких інших моделей, його плавна і безшумна їзда робить його привабливим вибором для тих, хто цінує комфорт.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти