Найдешевший автомобіль із турбонаддувом просто зараз: що за модель і скільки коштує

У 2024 році пошук економічних автомобілів із турбонаддувом може здатися складним завданням з огляду на їхню зазвичай вищу вартість через додаткову потужність і продуктивність, які вони надають. Однак видання HotCars, звертаючись до джерела інформації проєкту Kelley Blue Book, виявило, що купити машину з турбованим двигуном просто зараз можна за вельми скромні гроші. Найдоступнішим варіантом є модель Chrysler PT Cruiser.

Цей американський автомобіль, що випускався з 2001 по 2010 рік, пропонувався в різних комплектаціях, і однією з них була версія з 2,4-літровим чотирициліндровим турбованим двигуном. Незважаючи на свій вік, цей двигун, як і раніше, забезпечує вражаючу потужність у 215 кінських сил. Важливо відзначити, що ця потужність передається на передні колеса.

Модель GT Chrysler PT Cruiser 2001-2003 років випуску, оснащена цим турбованим двигуном, оцінюється в США в 3000 доларів, але в Україні ціна може бути трохи вищою. Знайти варіанти в хорошому стані можна за 4000-5000 доларів. Є й версії з менш потужними двигунами і навіть на газу, деякі доступні за ціною трохи вище 100 000 гривень.

З огляду на те, що початкова вартість PT Cruiser GT 2003 року становила трохи більше ніж $30,000, можна сказати, що купівля уживаного або нового PT Cruiser з турбованим двигуном сьогодні являє собою чудову економію, особливо з огляду на його відносно високу потужність і ефективність.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти