Які гібридні авто найбільш ненадійні: ТОП-3 найгірших моделі

Гібридні автомобілі, що поєднують у собі два види тяги, демонструють вражаючу надійність, незважаючи на додаткову складність їхніх систем. Однак не всі гібриди створені таким чином. Недавнє дослідження порталу WhatCar показало, що деякі моделі гібридів більш схильні до проблем, ніж інші. Експерти виділили ТОП-3 найгірші моделі авто в цьому сегменті.

Range Rover Evoque PHEV (2019-дотепер):
Рейтинг надійності – 58.6%
Гібридні версії Range Rover Evoque, що підключаються, не такі надійні, як інші варіанти, з високою частотою несправностей, що вимагають тривалого часу на усунення. Проблеми з електрикою, двигуном і кузовом зустрічаються найчастіше.

Volkswagen Golf PHEV (2020-дотепер):
Рейтинг надійності – 79.3%
Гібридні версії Volkswagen Golf, що підключаються, мають високий відсоток відмов, особливо з проблемами в електриці. Хоча ремонт гібридів зазвичай безкоштовний, час на усунення проблеми може бути значним.

Mercedes A-Class PHEV (2018-дотепер):
Рейтинг надійності – 87.5%
Гібридні версії Mercedes A-Class є більш надійними порівняно з бензиновими або дизельними моделями. Однак у них все одно є проблеми, що вимагають ремонту, і деякі власники стикаються з високими витратами на обслуговування.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти