Названо найнадійніший гібридний позашляховик у 2024 році

Якщо ви шукаєте найнадійніший гібридний позашляховик у 2024 році, то ваш вибір, безумовно, має зупинитися на Toyota Highlander Hybrid. Згідно з даними Consumer Reports, ця модель оцінена високим балом надійності 75/100. Вона успішно пройшла дорожні тести, отримавши 86/100 балів, і оцінена в 4/5 за показником прогнозованої задоволеності власника.

Репутація Toyota як надійного автовиробника підтверджується не тільки Consumer Reports, а й іншими дослідженнями надійності транспортних засобів. Toyota посіла перше місце серед виробників масового ринку в дослідженні надійності транспортних засобів у США за 2024 рік.

Хоча дані про конкурентів в особі Kia Sorento Hybrid та Hyundai Santa Fe Hybrid також можуть викликати інтерес, Toyota Highlander Hybrid виділяється найкращим показником надійності. Незважаючи на високу, порівняно з конкурентами, вартість, модель залишається конкурентоспроможним вибором, особливо якщо врахувати його очікувану надійність.

Середньорозмірний позашляховик Highlander Hybrid пропонується в декількох комплектаціях, починаючи від Hybrid LE з ціною від 40 790 доларів до Hybrid XLE з ціною від 45 720 доларів. Ці моделі являють собою ідеальне поєднання надійності, ефективності та комфорту для власників, які цінують довговічність і якість.

Джерело TopSpeed
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти