Власникам Toyota розкрили одну кнопку в авто, яка економить до 14 000 гривень на рік

YouTube-блогер The Unrestricted розкрив водіям Toyota Tacoma неймовірно корисну функцію в їхніх автомобілях. Прихована кнопка використовується для вирішення проблем, пов’язаних із тиском у шинах. Як виявилося, це дає змогу значно заощадити на заправці авто та убезпечити водія від раптових неприємностей.

Вірусне відео під назвою “Приховані кнопки на Toyota Tacoma” набрало в мережі понад 360 000 переглядів. У ньому блогер показав свій автомобіль і вказав на кнопку, яка розташована в нижній частині передніх водійських сидінь. Вона позначена написом “SET”, який під час натискання встановлює тиск у шинах до попередньо встановленого значення.

Це напрочуд просте рішення допомагає не тільки поліпшити продуктивність і комфорт водіння, а й підвищити безпеку на дорозі. Зберігаючи оптимальний тиск у шинах, водії можуть не тільки знизити ризик проблем із тягою та керованістю, а й запобігти можливим аварійним ситуаціям.

Крім того, за підрахунками фахівців, їзда на шинах з тиском на 40% нижчим за рекомендований може збільшити витрату на 8%. При середньому річному пробігу 20 000 – 25 000 кілометрів і витраті пального на рівні 10 літрів на 100 кілометрів економія може скласти від 9 000 до 14 000 гривень при заправці бензином А95 за ціною 56 гривень за літр.

Джерело The Sun
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти