Найкращі преміальні авто: названо ТОП-10 моделей

Існує думка, що автомобілі представницького класу за замовчуванням всі надійні і довговічні. Однак на ділі виходить так, що деякі моделі просто не варті своїх грошей. Разом з тим є й авто, які з високою часткою ймовірності стануть вдалим придбанням. Експерти порталу WhatCar виділили 10 моделей авто в цьому сегменті, які точно не підведуть своїх власників.

10. Audi A3 седан
Audi A3 пропонує чудовий баланс ходу та керованості, потужний бензиновий двигун і широке оснащення. Однак його інформаційно-розважальна система може трохи відволікати, а дорожній шум на швидкості залишає бажати кращого.

9. Hyundai Ioniq 6
Hyundai Ioniq 6 виділяється безшумним рухом і швидкою швидкістю зарядки, але деякі критики відзначають обмежений запас ходу і трохи скромну якість інтер’єру.

8. BMW i5
BMW i5 вражає акуратним керуванням і просторим салоном, але його ціна може бути трохи завищеною, а деякі функції можуть вимагати додаткових опцій.

7. Audi A4
Audi A4 приваблює кращою якістю інтер’єру у своєму класі та плавними двигунами, але початкові двигуни можуть здатися трохи слабенькими, і опції кастомізації обмежені.

6. BMW 3 серії
BMW 3 серії пропонує за кермом неперевершене задоволення і кращу в класі інформаційно-розважальну систему, але деяким може не сподобатися внутрішнє оздоблення і обмежені варіанти управління кліматом.

5. BMW i4
BMW i4 вирізняється блискучими характеристиками і вражаючим асортиментом, але його початкова ціна може бути занадто високою, і деякі конкуренти, як-от Tesla Model 3, можуть запропонувати більш привабливі характеристики.

4. Skoda Superb
Skoda Superb вражає величезним салоном і багажником, але деякі відгуки вказують на недосконалу автоматичну коробку передач і трохи більше шуму на дорозі.

3. Mercedes C-Class
Mercedes C-Class з вигідною ефективністю гібридної моделі та порівняно низькими викидами, проте його якість інтер’єру може не задовольнити тих, хто шукає розкіш.

2. Mercedes E-Class
Mercedes E-Class пропонує розкішний і просторий салон, але його базові моделі можуть здатися не такими потужними, як у конкурентів, а також обмежений обсяг багажника.

1. Tesla Model 3
Tesla Model 3 виділяється швидкою та надійною зарядкою, великим інтервалом між зарядками та практичністю. Однак його управління салоном може бути дещо незручним, і стійки вітрового скла можуть заважати огляду.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти