В Україні чоловік склав на водійські права з 16-го разу

Житель Львівської області Ігор, який позбувся водійських прав через порушення правил дорожнього руху, зумів повернути їх лише після 16 спроб складання іспиту з водіння. Інформацію про це було опубліковано на сторінці регіонального сервісного центру МВС у Facebook.

Ігор отримав своє перше водійське посвідчення 2021 року, без особливих труднощів склавши необхідні іспити. Однак протягом дворічного періоду дії тимчасового посвідчення він вчинив адміністративне правопорушення, унаслідок чого був позбавлений прав.

Згідно з правилами дорожнього руху України, для повернення водійських прав після їх позбавлення необхідно заново пройти навчання в автошколі та скласти всі іспити. Якщо з теоретичною частиною іспиту в Ігоря не виникло проблем, то практична частина виявилася для нього набагато складнішою.

Ігор наполегливо намагався скласти практичний іспит кожні 10 днів, ретельно готуючись до кожної спроби. Він проходив маршрут пішки, щоб краще запам’ятати його особливості та зменшити ймовірність помилок. Іноді Ігор робив місячні перерви для глибшої підготовки.

Чоловік зізнався, що йому було складно звикнути до керування новими авто, які використовувалися для іспиту. Там йому належало керувати Toyota Corolla і Renault Duster, тоді як львів’янин навчався на старих авто. Це щоразу викликало в нього стрес, який заважав сконцентруватися

Проте, завзятість і наполегливість привели до успіху. Після 16 спроб Ігор все ж зміг успішно скласти практичний іспит і отримати водійські права. Отримавши посвідчення, він пообіцяв представникам сервісного центру МВС, що їздитиме уважніше і дотримуватиметься правил дорожнього руху.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти