Журналісти знайшли у дівчини заступника генпрокурора Porsche за 4 млн гривень: фото

Супутниця заступника генерального прокурора України Дмитра Вербицького віднедавна їздить на дорогому кросовері Porsche і володіє елітною нерухомістю, повідомляє проект «Схеми». Дівчина на ім’я Христина Ільницька займається орендою і продажем яхт, але її офіційний дохід навіть близько не можна порівняти з останніми придбаннями.

Журналісти з’ясували, що Ільницька регулярно проводить час у компанії з Вербицьким. Дорожні камери неодноразово фіксували, як вони їздять Києвом разом на Porsche Macan T 2023 року випуску, який у лютому був зареєстрований на ім’я дівчини. Вартість моделі – близько 4 мільйонів гривень. Самого чиновника також не раз помічали за кермом цього авто.

Також у травні Ільницька стала власницею будинку в елітному київському котеджному містечку Коник площею 240 квадратних метрів. Вартість нерухомості оцінюють у 48 мільйонів гривень. При цьому, за документами, Христина заплатила за нього в 24 рази менше, що побічно вказує на ухилення від сплати податків. У цьому ж місті офіційно орендує будинок і сам Вербицький.

Фото: “Схеми”

За спостереженнями «Схем», Ільницька нещодавно також стала власницею одного зі столичних салонів краси, натякаючи, що це був подарунок. При цьому наявні дані про дохід супутниці заступника голови Генпрокуратури вказують на те, що вона сумарно заробила за останні 10 років лише 360 тисяч гривень.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти