Гройсман розкритикував ремонт доріг в Україні

Влада Миколаївщини досі не розпочала ремонт дороги Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв, на що було виділено 300 млн гривень. Про це заявив прем’єр Володимир Гройсман у Верховній Раді під час години запитань до уряду, передає Depo.ua.

“Щодо Миколаївської області. Ми виділили цього року 560 млн гривень – це 8% від загального автодорожного бюджету країни. Зокрема, заплановано капітальний ремонт дороги Н 14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв – це 300 млн, поточний середній ремонт дороги Н 11 Дніпро – Миколаїв – це 200 млн та інше. Стан виконання ремонтно-будівельних робіт у Миколаївській області на 1 вересня є вкрай незадовільним. Обсяг виконання робіт становить лише 95 млн гривень, або 17% від річного плану при загальному обсягу виконання по всій країні – 68%”, – сказав Гройсман.

Він додав, що ремонт дороги Н 14 не розпочато і досі. Роботи з ремонту дороги Дніпро – Миколаїв виконано на 46%.

“Тому і прийняли рішення перекинути гроші з Миколаївської області на ремонт тієї ж дороги в Дніпропетровську. Люди ж не будуть чекати ще рік, тому що хтось щось не встиг. А адміністрації Миколаївщини треба краще займатися господарською діяльністю”, – сказав Гройсман.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко доручив прискіпливо перевіряти якість ремонту доріг на Миколаївщині.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти